<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comentaris a: Microsoft sorteja&#8230; Ipods!!!</title>
	<atom:link href="http://www.monjo.cat/josep/2009/11/20/microsoft-sorteja-ipods/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.monjo.cat/josep/2009/11/20/microsoft-sorteja-ipods/</link>
	<description>d&#039;un Geek valencià</description>
	<lastBuildDate>Sat, 26 Nov 2011 16:48:16 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>Per: Josep</title>
		<link>http://www.monjo.cat/josep/2009/11/20/microsoft-sorteja-ipods/#comment-145</link>
		<dc:creator>Josep</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 20 Nov 2009 11:43:18 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.monjo.cat/blog/?p=769#comment-145</guid>
		<description>Edite: Sí que sembla ser una tècnica de &lt;a href=&quot;http://blogabierto.wordpress.com/2009/01/09/cuidado/&quot; rel=&quot;nofollow&quot;&gt;phising&lt;/a&gt;.

Així que &lt;strong&gt;compte si rebeu eixe correu&lt;/strong&gt;, perquè ni el motor de Gmail me l&#039;ha filtrat com a spam, i a més a més, he mirat les dades tècniques de la capçalera, no he vist res estrany (llevat de que l&#039;adreça és estranyament llarga). El domini sembla ser correcte (windowslive.com)</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Edite: Sí que sembla ser una tècnica de <a href="http://blogabierto.wordpress.com/2009/01/09/cuidado/" rel="nofollow">phising</a>.</p>
<p>Així que <strong>compte si rebeu eixe correu</strong>, perquè ni el motor de Gmail me l&#8217;ha filtrat com a spam, i a més a més, he mirat les dades tècniques de la capçalera, no he vist res estrany (llevat de que l&#8217;adreça és estranyament llarga). El domini sembla ser correcte (windowslive.com)</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Per: GONZO</title>
		<link>http://www.monjo.cat/josep/2009/11/20/microsoft-sorteja-ipods/#comment-144</link>
		<dc:creator>GONZO</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 20 Nov 2009 10:28:43 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.monjo.cat/blog/?p=769#comment-144</guid>
		<description>Es phising.

Un saludo,</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Es phising.</p>
<p>Un saludo,</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Per: Microsoft promociona una web ofreciendo participar en el sorteo de... ¡ipods! (de Apple)</title>
		<link>http://www.monjo.cat/josep/2009/11/20/microsoft-sorteja-ipods/#comment-143</link>
		<dc:creator>Microsoft promociona una web ofreciendo participar en el sorteo de... ¡ipods! (de Apple)</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 20 Nov 2009 10:18:09 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.monjo.cat/blog/?p=769#comment-143</guid>
		<description>[...] Microsoft promociona una web ofreciendo participar en el sorteo de... ¡ipods! (de Apple) [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[...] Microsoft promociona una web ofreciendo participar en el sorteo de&#8230; ¡ipods! (de Apple) [...]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

